Zoeken
Sarah Meuleman - In mijn voetsporen

In mijn voetsporen

Sarah Meuleman

Trektocht over oude paden naar een nieuwe toekomst, persoonlijk en hartverwarmend
In mijn voetsporen

Sarah Meuleman

Trektocht over oude paden naar een nieuwe toekomst, persoonlijk en hartverwarmend
Bestel nu
Omschrijving

Als jonge vrouw doorkruiste Sarah Meuleman Engeland. Met een zware rugtas, zonder enige wandelervaring, liep ze de Coast to Coast-route, van de Ierse Zee naar de Noordzee. Onlangs vond ze het dagboek terug dat ze toen heeft bijgehouden. Nu, meer dan twintig jaar later, besluit ze in een impuls de tocht opnieuw te lopen. Ze wil zich goed voorbereiden, maar een gebeurtenis zet het leven van Sarah - inmiddels moeder, schrijver en geliefde - op z'n kop. Met gemengde gevoelens begint ze aan de tocht, al wandelend herontdekt ze niet alleen het landschap, maar ook zichzelf.

In mijn voetsporen is een ontroerende, hartverwarmende ode aan het wandelen, maar ook een verhaal over de keerpunten in het leven, over dromen en herinneringen, over groeien en de kracht van afscheid nemen.

Auteur: Sarah Meuleman
Auteur

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Edities & Details
Paperback: In mijn voetsporen - Sarah Meuleman
ISBN: 9789044367041
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 20-06-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: In mijn voetsporen - Sarah Meuleman
ISBN: 9789044367058
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-06-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 320 - Literaire non-fictie NUR: 508 - Reisverhalen THEMA: Autobiografie: avonturiers en ontdekkingsreizigers THEMA: Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken THEMA: Wandelen, trekken THEMA: Verhalend thema: coming of age THEMA: Noord- en Noord-Oost Engeland THEMA: Noordwest-England BISAC: FICTION / Biographical BISAC: TRAVEL / Europe / Great Britain BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / General
Meer boeken
Nasrdin Dchar - Nasrdin
Nasrdin Dchar
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: