Carrera culinair

Foodfestivals, kookprogramma’s, culinaire tijdschriften en kookboeken worden meer bezocht, bekeken en gelezen dan ooit tevoren. Het enthousiasme voor koken en lekker eten, de interesse in pure producten en gezonde voeding is nog nooit zo groot is geweest. Wat eten we nou eigenlijk? Hoe wordt het gemaakt? Hoe kan ik het zelf verbouwen en bereiden? Met dezelfde enthousiaste houding en nieuwsgierigheid brengen wij onder Carrera Culinair jaarlijks x kookboeken. Kookboeken over belanghebbende thema's en van mensen met een passie en een bijzonder verhaal. Wij geven voornamelijk eigen producties uit, zodat wij precies kunnen maken waar wij met onze auteurs in geloven, en dat geeft ons een unieke positie in de markt.

Kijk voor meer informatie over Carrera ook eens op: http://carreraculinair.nl.

Volg Carrera op

   
Soepbijbel

Soepbijbel

Heleen, Timmermans
Just Cook It

Just Cook It

Sergio Herman
Pastabijbel

Pastabijbel

Roberta Pagnier
meer boeken
Van haver tot gort

Van haver tot gort

Ingrid Hofstra
Geluksfactor 10

Geluksfactor 10

Carolina van Dorenmalen