Carrera culinair

Foodfestivals, kookprogramma’s, culinaire tijdschriften en kookboeken worden meer bezocht, bekeken en gelezen dan ooit tevoren. Het enthousiasme voor koken en lekker eten, de interesse in pure producten en gezonde voeding is nog nooit zo groot is geweest. Wat eten we nou eigenlijk? Hoe wordt het gemaakt? Hoe kan ik het zelf verbouwen en bereiden? Met dezelfde enthousiaste houding en nieuwsgierigheid brengen wij onder Carrera Culinair jaarlijks x kookboeken. Kookboeken over belanghebbende thema's en van mensen met een passie en een bijzonder verhaal. Wij geven voornamelijk eigen producties uit, zodat wij precies kunnen maken waar wij met onze auteurs in geloven, en dat geeft ons een unieke positie in de markt.

Kijk voor meer informatie over Carrera ook eens op: http://carreraculinair.nl.

Volg Carrera op

   
Brits bakboek

Brits bakboek

Regula Ysewijn
Het hartige bakboek

Het hartige bakboek

Rutger van den Broek
Over charcuterie

Over charcuterie

Meneer Wateetons
Zonder fratsen

Zonder fratsen

Anita Witzier
meer boeken
Sobremesa

Sobremesa

Sergio Herman
Cocktails

Cocktails

Tess Posthumus
Het makkelijke bakboek

Het makkelijke bakboek

Rutger van den Broek