Zoeken
Joost Houtman - Het foute elftal

Het foute elftal

Joost Houtman

Het foute elftal

Joost Houtman

Bestel nu
Omschrijving

Kopstoten, karatetrappen, kniehoge tackles en een stevige elleboog. Nee, voetballers zijn geen lieverdjes. Ook niet naast het veld.

De voetballerij wemelt van de ontspoorde, ontregelde en ontgoochelde spelers: gokken, mishandelen, doodrijden, witwassen, zakkenrollen, cokedeals, afpersingen, ja, zelfs moord...

Van Patrick Kluivert tot Diego Maradona, van Donny Huysen tot Gilbert Bodart, van Nizar Trabelsi tot Jantje Mulder... Foute spelers met foute vrienden als Willem Holleeder, Pablo Escobar en Osama Bin Laden.

Dit boek, geschreven door twee insiders die crime en sport met elkaar weten te verweven, is een must voor iedereen die houdt van bloed aan de paal.

Auteur: Joost Houtman
Auteur

Joost Houtman (Antwerpen,1976), heeft een wekelijkse column in De Morgen, werkt voor enkele sport- en lifestyle magazines, is copywriter en treedt op in Vlaanderen en Nederland met eigen teksten. Zaalvoetbalclub Binnenkantpaalbinnen plukte hem weg bij Sparta Traag.

Edities & Details
Digitale download: Het foute elftal - Joost Houtman
ISBN: 9789048814305
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-05-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 244 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 339 - True crime THEMA: True crime BISAC: SPORTS & RECREATION / Soccer BISAC: TRUE CRIME / General
Meer boeken
John van den Heuvel - De gevallen engel
John van den Heuvel
Vico Olling & Martijn Haas - De Kouwe Ouwe
Vico Olling & Martijn Haas
John van den Heuvel - Kogels voor de kroongetuige
John van den Heuvel
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: