Zoeken
Kerry Howley - In de ban van de ring

In de ban van de ring

Kerry Howley

In de ban van de ring

Kerry Howley

Bestel nu
Omschrijving

Fenomenologiestudente Kit dompelt zich drie jaar lang onder in het leven van twee professionele Mixed Martial Arts-vechters: de één een jonge belofte, de ander een journeyman. Op zoek naar de essentiële eigenschappen van de extatische ervaring - als beschreven in het werk van Schopenhauer en Nietzsche -, die ze ondergaat als ze voor het eerst toeschouwer is bij een gevecht, observeert ze de vechters terwijl ze zichzelf uithongeren, botten breken en hun families teleurstellen. Alles om de schamele amateurgevechten te ontstijgen en de achthoekige kooien van Las Vegas' volgepakte arena's te mogen betreden.

Fragment

Auteur: Kerry Howley
Auteur

Kerry Howley (1981) doceert Creative Writing aan de Universiteit van Tennessee. Haar debuut In de ban van de ring, verschenen bij de onafhankelijke uitgeverij Sarabande Books, werd in de Verenigde Staten een regelrechte bestseller en verscheen op talloze eindejaarslijsten. Howley woont samen met haar man en hun zoontje in Chattanooga, Tennessee.

Edities & Details
Paperback: In de ban van de ring - Kerry Howley
ISBN: 9789048841424
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 29-05-2017
Prijs: € 21,99
Omvang: 286 pagina's

Bestel

Digitale download: In de ban van de ring - Kerry Howley
ISBN: 9789048826452
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 16-06-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski Vertaler: Tom Mes NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Populairwetenschappelijke cultuur THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: SOCIAL SCIENCE / Popular Culture
Meer boeken
Femmetje de Wind - Door hun ogen
Femmetje de Wind
John Schoorl - Eigen zaak
John Schoorl
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: