Zoeken
Sophie Kinsella - De cocktailclub

De cocktailclub

Sophie Kinsella

De cocktailclub

Sophie Kinsella

Bestel nu
Omschrijving

Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. Maar achter hun succesvolle pantser verbergen de jonge powervrouwen een groot geheim. Roxanne heeft een geheime minnaar. Maggie denkt dat ze niet geschikt is voor het moederschap. Candice wordt meedogenloos door haar verleden ingehaald. Een toevallige ontmoeting in de cocktailbar zet de levens van de vriendinnen op scherp. Zullen zij elkaar door dik en dun blijven steunen?

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: De cocktailclub - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044358582
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-06-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: De cocktailclub - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044329308
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 19-07-2010
Prijs: € 4,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 350 - Fictie overig NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Meer boeken
Emily Henry - Beach Read
Emily Henry
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: