Zoeken
Sophie Kinsella - De tennisparty

De tennisparty

Sophie Kinsella

De tennisparty

Sophie Kinsella

Bestel nu
Omschrijving

Iemand zin in een potje gemengd dubbel?

Het tennisweekend is Patricks idee. Zijn nieuwe landhuis, gekocht met de bonussen van zijn baan als beleggingsadviseur, is de ideale locatie. Patricks vrouw Caroline weet nog niet wat de werkelijke reden voor het feestje is. Zij vindt het leuk om haar oude buren Stephen en Annie weer te zien, maar ze is minder blij met de snoeverige Charles en zijn verwende vrouw Cressida. En het laatste koppel, Don en Valerie, beiden bloedfanatiek, is helemaal onuitstaanbaar.
Terwijl de vier stellen zich op het zonnige terras installeren, lijkt al vast te staan wie de winnaars zijn in het leven en wie de verliezers. Maar wanneer de eerste bal over het net wordt geslagen, is dat het begin van twee dagen flirten, driftbuien, knallende ruzies en schokkende onthullingen. Door de komst van een ongenode gast wordt duidelijk dat dit weekend helemaal niets met tennis te maken heeft.

Lang voordat ze beroemd werd met haar Shopaholic! serie schreef Sophie Kinsella onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, zeven romans. De tennis party, haar allereerste boek, verscheen toen ze pas vierentwintig was en is daarom altijd heel bijzonder voor haar gebleven. Daarna volgden onder andere Het zwemfeestje en De vraagprijs. Haar werk is in meer dan dertig talen verschenen. De auteur woont met haar man en kinderen in Londen.

`Een rake roman met scherpe observaties. Licht maar dodelijk.
Mail on Sunday

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Digitale download: De tennisparty - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044339499
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-04-2013
Prijs: € 4,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Meer boeken
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: