Zoeken
Maureen Tan - De bijbel van de Indonesische keuken

De bijbel van de Indonesische keuken

Maureen Tan

De bijbel van de Indonesische keuken

Maureen Tan

Bestel nu
Omschrijving

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Fragment

Auteur: Maureen Tan
Auteur

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Edities & Details
Gebonden: De bijbel van de Indonesische keuken - Maureen Tan
ISBN: 9789048853816
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 24-04-2020
Prijs: € 33,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: De bijbel van de Indonesische keuken - Maureen Tan
ISBN: 9789048853823
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-04-2020
Prijs: € 14,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair Serie: Landenbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Nationale, regionale en etnische gerechten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. THEMA: Indonesië BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Bas Robben - Slowcooker
Bas Robben
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken - Overgang
Janneke Vreugdenhil & Dorenda van Dijken
Noni Kooiman - Wokbijbel
Noni Kooiman
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: