Doe mee met de Harland Awards Verhalenwedstrijd
08-10-2018 / Lebowski Publishers

Oproep: doe mee aan de Harland Awards Verhalenwedstrijd!

Dit jaar zit redacteur Saskia Veen in de conclaafjury van de Harland Awards Verhalenwedstrijd, een wedstrijd voor verhalen in het fantastische genre zoals men dat zo mooi zegt: sciencefiction, what if, horror, fantasy, magisch realisme; you name it, it is fantastic.

 

Schrijf je zelf dergelijke verhalen of wil je je er eens aan wagen, dan nodigen we je van harte uit om mee te doen. De verhalen worden anoniem beoordeeld, dus Saskia is niet omkoopbaar.

De Harland Awards zijn de bekroningen voor de Nederlandstalige verbeeldingsliteratuur, in de genres fantasy, sciencefiction, horror en magisch realisme, georganiseerd door de Stichting ter bevordering van het fantastische genre. De Harland Awards kent een veertigjarige traditie, waarin een jury van recensenten, redacteuren en professionele auteurs jaarlijks de prijs uitreikt voor beste ingestuurde korte fictie. Deze bestaat uit een bedrag van € 1.000,- en is daarmee een van de grootste in de verbeeldingsliteratuur ter wereld.

Ook in 2018 zal de Harland Awards Verhalenwedstrijd plaatsvinden. Vanaf 1 oktober tot en met 1 november middernacht kun je je fantastische verhalen inzenden (lees meer).