Lebowski en het mysterie van de Bermudadriehoek
12-01-2018 / Lebowski Publishers

Vrienden en vriendinnen van de literatuur!


Hé, dat is leuk: in de nieuwsbrief van deze week delen we van twee ontwerpers werk dat geïnspireerd is op de eerste roman van Antoinette Beumer.

Over dat debuut gesproken: voor de presentatie van Mijn vader is een vliegtuig stegen we deze week tot grote hoogten in de A'DAM Toren. Een grote populatie van pers, publiek en gepeupel stond erbij en keer ernaar.
Over (uit)kijken gesproken, wij verheugen ons enorm op vrijdag: de feestelijke boekpresentatie van Johan Fretz, die in zijn nieuwe roman op zoek gaat naar zijn Surinaamse roots.
Over Suriname gesproken: hoe zou het aflopen met de tocht van Waterjager, het boek dat in februari in Su moet verschijnen, maar dat nu al wekenlang op een boot onderweg is - van de boeken nog geen spoor?
Over reizen gesproken: zondag begint de nieuwe reisserie van Ruben Terlou over China - zijn boek verschijnt in het najaar bij Lebowski.
Over het najaar gesproken: dan verwachten wij ook Dan neem je toch een nieuwe, het boek van Antoinnette Scheulderman over rouwverwerking na de dood van een huisdier.
Over een Antoinette gesproken: is er niet deze week een roman verschenen van iemand met die naam?

Amusez-vous!

 

Klik hier voor de 80e Lebowski Round-Up.